Com heu vist vos hem penjat al bloc com fer "cuinat" una recepta típica de Formentera. A veure si aquests dies de vacances algú s'anima a fer-ho, jo ho intentaré!
A més na Dolors i jo vos volem proposar que si feis algun menjar típic per Pasqua me l'enviéssiu a al meu mail: saraelenacalamars@gmail.com i en tornar de les vacances ho publicaria al bloc.
Vos mostraré el que fem sempre a Mallorca, és tradició juntar-nos tota la família i fer PANADES, CRESPELLS I ROBIOLS... Vos deixo uns vídeos i els ingredients per si algu s'anima a fer-ho.
PANADES:
Ingredients per fer la massa:
- 1kg de farina
- 250g de mantega de porc
- 125ml d'oli
- 250ml d'aigua
- 3 vermells d'ou
Ingredients per fer el farcit:
- Cuixa de xai
- Sobrassada
- Pèsols
- Un poc de pebre, sal i oli.
CRESPELLS:
Ingredients:
- 1kg de farina
- 8 vermells d'ou
- 400gr de sucre
- 400gr de mantega de porc 120ml de suc de taronja
- 120 mil d'oli
- Ratlladura de llimona
- Canyella
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada